Natuurwerkgroep Liempde

Over ons

De natuurwerkgroep Liempde (NWG) is in 1988 opgericht. Er zijn nu ruim 150 leden die samen de volgende doelen nastreven:

  • het bevorderen van het natuurbewustzijn
  • het behartigen van het belang van natuur en landschap in Liempde

De vereniging wil dit bereiken door lezingen en andere vormen van communicatie, informatie en voorlichting, door het organiseren van natuurbeschermingsprojecten en het coördineren van de activiteiten van leden.

Deze website is een informatie en communicatie medium waardoor iedereen op de hoogte kan blijven van het welvaren van de natuur en haar werkgroep. 

Leden en niet-leden worden van harte aangemoedigd bij te dragen aan deze website door al wat ze van belang vinden met betrekking tot de doelen en voor de natuurbeleving in het algemeen door te geven aan de website-in-de-lucht-houders. Te denken valt aan waarnemingen, activiteiten, foto’s, gedachtenspinsels en tips.

Een levende website is een inspirerende bron voor de natuurwerkgroep en haar leden, maar actieve lijfelijke inzet bij werkgroepen en aanwezigheid bij activiteiten van het jaarprogramma zijn de brandstof waarop de motor van de natuurwerkgroep al meer dan 30 jaar zo succesvol draait. We hopen op nog vele draaijaren. 

Dus werk, denk en beleef mee met de NWG via de werkgroepen en de gezamenlijke festiviteiten.

Activiteiten

Deelname aan onze activiteiten is gratis, tenzij anders gemeld. Uiteraard wordt het op prijs gesteld als u lid wordt. Op die manier steunt u alle activiteiten van Natuurwerkgroep Liempde.

Lid worden

De contributie bedraagt: € 18,- per persoon per kalenderjaar. Elk volgend lid van het gezin betaalt € 9,- p.p.p.j.

 

Donateur worden

Vanaf € 9,- per kalender jaar kunt u donateur worden.


Natuurwerkgroep Liempde werkt samen met:

Brabants Landschap Nationaal Landschap Het Groene Woud Provincie Noord Brabant SPPiLL WNLB Boxtel LNMH Haaren Heem Natuurgroep Sint Oedenrode